tilskud-ikon-groen  Hvis du er medlem af sygeforsikring danmark, får du tilskud til dine kiropraktiske behandlinger. Husk derfor at sige det til sekretærerne ved bestilling af tid til konsultation.

Priser og tilskud​

Priser til kiropraktisk behandling er fastsat i Landsoverenskomst om kiropraktik, som er indgået mellem Dansk Kiropraktor Forening og Regionernes Lønnings og Takstnævn.

Tilskud fra sygesikkringen til den kiropraktiske behandling størrelse fastsættes af Indenrigs- og sundhedsministeren. Tilskuddet er således fratrukket den pris, der betales i klinikken.​

Du kan finde en liste over alle priser på honorarer og sygesikringen tilskud på Dansk Kiropraktor Forenings hjemmeside ved at klikke her.

Massage 30 min:

295,-

Lån af håndklæde og lagen:

20,-

Prolaps pakkerne

​Vi kan med glæde fortælle at Danske regioner nu giver mere tilskud til diskus prolapser og stenoser i ryg og nakke.

Dette gør at flere kan vælge den effektive behandlingen hos kiropraktoren der oftest gør at operation af problematikken er unødvendig.

Klinikkens kiropraktorer har en stor kompetence indenfor ryg og nakke problematikker. Vi har mange patienter i klinikken med prolaps der gennem prolaps pakken har fået rigtig gode og hurtige resultater af behandlingen hos vores kiropraktorer for akutte eller langereværende prolapser.

Vil du høre mere om dette er du velkommen til at kontakte klinikken via telefon og/eller mail.

Pakkeforløbs øget tilskud og priserne på behandlingerne findes på Dansk Kiropraktor Forenings hjemmeside ved at klikke her.​

Ris og ros til klinikken

Vi vil gerne høre om din oplevelse i klinikken, så vi kan fortsætte med at udvikle os og vores klinik. Vi modtager med glæde både ris og ros.

 
 

Vi vil gerne høre fra dig

Din behandler? * 
Må vi bruge anmeldelsen på hjemmeside eller Facebook? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

❝ Vi arbejder med at​

​forbedre bevægelsen

i kroppens led​

samt andre problemer og smerter ❞

Kontakt Kolding Kiropraktik

Åbningstider

​Mandag:

08.00-14.00​

​Tirsdag:

08.00-18.00​

​Onsdag:

08.00-12.00​

​Torsdag:

08.00-18.00​

​Fredag:

08.00-13.30​