tilskud-ikon-groen  Hvis du er medlem af sygeforsikring danmark, får du tilskud til dine kiropraktiske behandlinger. Husk derfor at sige det til sekretærerne ved bestilling af tid til konsultation.

Diskusprolaps

Prolaps pakkerne

​Vi kan med glæde fortælle at Danske regioner nu giver mere tilskud til diskus prolapser og stenoser i ryg og nakke.

Dette gør at flere kan vælge den effektive behandlingen hos kiropraktoren der oftest gør at operation af problematikken er unødvendig.

Klinikkens kiropraktorer har en stor kompetence indenfor ryg og nakke problematikker. Vi har mange patienter igennem prolaps pakken der har fået rigtig gode og hurtige resultater af behandlingen. Vi ser akutte, langereværende eller tilbagevendende prolapser i klinikken.

Vil du høre mere om dette er du velkommen til at kontakte klinikken via telefon og/eller mail 75 52 00 76. Pakkeforløbs øget tilskud og priserne på behandlingerne findes på Dansk Kiropraktor Forenings hjemmeside ved at klikke her.​

En diskusprolaps er en udposning på en af de bruskskiver (diskus), der sidder mellem rygsøjlens knogler/hvirvler. Prolapsen kan trykke på nerverne som går fra rygraden. Dette kan give udstrålende smerter til arme og ben.

Ved nedsat kraft i benene skal man sørge for at blive undersøgt straks hos kiropraktoren eller egen læge.

Kiropraktoren laver en grundig anamnese og undersøgelse inden diagnosen prolaps faststilles. Du får her udleveret en folder som fortæller om prolapsen og hvordan den kommer at håndteres.

Tilskud til diskusprolaps patienter

Patienter som er i behandling for diskusprolaps får særligt tilskud. Siden 1. april 2017 har kiropraktorklinikker kunnet tilbyde nye behandlingspakker, der sikrer billig og overskuelig behandling til patienter med diskusprolaps.​

Folderen findes også som online pdf for lænden her og nakken her.

Ca. 90 % vil opleve bedring inden for 8 uger, og udsigten til at komme sig over de voldsomme smerter, der kan være tidligt i forløbet, er generelt god.​

Ris og ros til klinikken

Vi vil gerne høre om din oplevelse i klinikken, så vi kan fortsætte med at udvikle os og vores klinik. Vi modtager med glæde både ris og ros.

 
 

Vi vil gerne høre fra dig

Din behandler? * 
Må vi bruge anmeldelsen på hjemmeside eller Facebook? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

❝ Vi arbejder med at​

​forbedre bevægelsen

i kroppens led​

samt andre problemer og smerter ❞

Kontakt Kolding Kiropraktik

Åbningstider

​Mandag:

08.00-14.00​

​Tirsdag:

08.00-18.00​

​Onsdag:

08.00-12.00​

​Torsdag:

08.00-18.00​

​Fredag:

08.00-13.30​