tilskud-ikon-groen  Hvis du er medlem af sygeforsikring danmark, får du tilskud til dine kiropraktiske behandlinger. Husk derfor at sige det til sekretærerne ved bestilling af tid til konsultation.

Hovedpine er oftest et symptom på en anden lidelse.​

Mange mennesker opsøger os med hovedpine. Hovedpine kan vise sig som spændings-typehovedpine, der kommer fra nakken op mod baghovedet, til tider ud i siderne af hovedet eller i øjnene/panden.

Spændningshovedpine kan også ligne migræne og fejldiagnostiseres ofte, da det typisk er meget ensidigt i hoved eller ansigt. 

Nakke smerter og ryg smerter kan provokere hovedpine hvorfor det er en god iden ved længerevarende hovedpine at opsøge en kiropraktor. Derfor kan du som plages af hovedpine lidelser, med fordel booke en konsultation i klinikken. 

Efter anamnese og undersøgelse kan vi fortælle dig, om den kiropraktiske behandlingen kan hjælpe med at løse problemet, der forårsager hovedpinen.​

Hovedpine kan også ofte komme af væske-mangel. Så husk derfor altid, at drikke rigeligt med vand.​

Hvis hovepinen er tilstede om morgenen kan det være tale om en kæbe problematik. 

Vi arbejder dagligt med patienter der har kæbeproblemer med hovedpine som symptom og har udviklet et tæt samarbejde med tandlæge i Kolding for at give vores patienter den bedste behandling tilstede.

Ris og ros til klinikken

​Vi vil gerne høre om din oplevelser i klinikken, så vi kan fortsætte at udvikle vores evner til at være den bedste klinikken i trekantsområdet. Vi modtager med glæde både ris og ros.

 
 

Vi vil gerne høre fra dig

Din behandler? *


 
Må vi bruge anmeldelsen på hjemmeside eller Facebook? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

❝ Vi arbejder med at​

​forbedre bevægelsen

i kroppens led​

samt andre problemer og smerter ❞

Kontakt Kolding Kiropraktik

​Firmaet

KIROPRAKTISK KLINIK,
​JESPER VESTERLUND ApS

Vejlevej 350
​6000 Kolding

Tlf.: 75 52 00 76

E-mail: info@kiropraktik-kolding.dk

CVR: 32271421

Åbningstider

​Mandag:

08.00-14.00​

​Tirsdag:

08.00-18.00​

​Onsdag:

08.00-12.00​

​Torsdag:

08.00-18.00​

​Fredag:

08.00-13.30​