tilskud-ikon-groen  Hvis du er medlem af sygeforsikring danmark, får du tilskud til dine kiropraktiske behandlinger. Husk derfor at sige det til sekretærerne ved bestilling af tid til konsultation.

Massage kan øge effekten af kiropraktik​

Vi tilbyder massage som et tillæg til den kiropraktiske behandling.

Målet med massage er at få musklerne til at blive mere afslappet og fjerne affaldsstoffer fra det bløde væv. Vi opnår hermed, at den kiropraktiske behandling får en bedre effekt for mange af vore patienter. 

Så går du rundt med nakkesmerter og rygsmerter kan du i klinikken få et rigtigt godt forløb hos vores kiropraktorer og massør.

Vi har lige nu 1 dygtig massør på deltid der er uddannet fysiurgiskmassør. Han har praktiseret forskellige steder i Danmark igennem flere år. Vi arbejder tværfagligt i klinikken dagligt for at give vores patienter den bedste behandlingen med gode resultater.​

Massage hjælper med at reducere spændinger, stress, lindrer smerte og komplementerer den kiropraktiske behandling perfekt.​

Tværfagligheden har altid været en af klinikkens hjørnesten, og vi har altid haft et bredt samarbejde med andre professioner såsom massører, fysioterapeuter, ergoterapeuter, diætister, læger, sundhedsplejersker og psykologer. 

Så vi kan henvise vores patienter til den rigtige behandling hvis symptomerne eller problematikken ligger udenfor kiropraktikkens område.​

Kontakt os på telefon 75 52 00 76

Ris og ros til klinikken

Vi vil gerne høre om din oplevelse i klinikken, så vi kan fortsætte med at udvikle os og vores klinik. Vi modtager med glæde både ris og ros.

 
 

Vi vil gerne høre fra dig

Din behandler? * 
Må vi bruge anmeldelsen på hjemmeside eller Facebook? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

❝ Vi arbejder med at​

​forbedre bevægelsen

i kroppens led​

samt andre problemer og smerter ❞

Kontakt Kolding Kiropraktik

Åbningstider

​Mandag:

08.00-14.00​

​Tirsdag:

08.00-18.00​

​Onsdag:

08.00-12.00​

​Torsdag:

08.00-18.00​

​Fredag:

08.00-13.30​